foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Get Adobe Flash player

padi scuba diver 

 PADI Scuba Diver

Относно курса:

Имате малко време но искате да изкарате водолазен сертификат? Този курс е точно за вас, защото изисква по-малко време от PADI Open Water Diver курса покривайки само 3 от 5-те секции на лекции в основния курc, както и първите 3 от 5 лекции в басейн, както и първите 2 от 4-те гмуркания в открита вода. Резултата от курса е по-ограничени възможности за гмуркане, но ако за в бъдеще очаквате да се гмуркате в компанията на водолазен иструктор, и нямате достатъчно време да се посветите на гмуркането това е добро начало от което да започнете.
Този сертификат ви дава водолазен опит и е добра загрявка за Open Water Diver курса, ако това е вашата крайна цел PADI Scuba Divers са квалифицирани да:

  • гмуркания под прекия контрол на PADI Divemaster, помощник инструктор или Инструктор на максимална дълбочина до 12 метра / 40 фута
  • получава право за зареждане на водолазни бутилки в водолазните центрове да наема или копува леко водолазно оборудване и участие в други водолазни дейности, при условие, че те имат необходимия контрол
  • продължат своето обучение с PADI Open Water Diver курс, както и курс по избор на оборудване.

 

Забавната част:

The Scuba Diver курса отваря вратите към подводния свят на всеки, който мисли че курса ще отнеме тръвре много време или ще бъде много труден. - може да си повишите квалидикацията към Open Water Diver когато пожелаете! По-малкото време което ще отделите за курса ще ви позволи по-лесно да преминете към PADI Open Water Diver курс когато разполагате с повече време или искате повече от гмуркането.

Какво ще научите след преминаването на курса:

Всичките основни теоритични леко водолазни знания, тренинг в басейн, който ще използвате отново по време на PADI Open Water Diver курса, насладата от докосването до подводния свят, което ще ви накара да продъжите с гмурканията при всеки удобен случай.

Курса обхваща материал и практически умения по следните теми:

 

  • Умения за регулиране на плавателността и дишане под вода.
  • Да останеш топъл подводата, оптимизиране вашите умения, плуване и техники за гмуркане с друг водолаз(buddy).
  • Живота под водата - какви животни могат да се срещтнат, опасности - отровни риби, змии и др.
  • Предпазване от възможните проблеми под водата.
  • Въведение в гмуркането от лодка.

 

Водолазно оборудване което ще използвате

Вие ще използвате всички основни леко водолазни оборудвания. Добра идея е да инвестирате в собствена маска, шнорхел и плавници, тъй като това лично оборудване е много важно да съответства на вашия размер и предпочитания в дизайн и марка. Ако незнаете точно от какво се нубдаете след курса ще имате добра представа затова. А водолазен център "Poseidon" разполага с всички размери и плавници и маски.

Учебни материали от които се нуждаете

Всички учебни материали ще ви бъдат предоставени повреме на курса в водолазен център "Poseidon". Всеки курсист получава учебник и DVD с видео уроци, които допълват уроците провеждани в центъра.

Изисквания за да запишете курса:

Tрябва да сте навършили 15 години или ни на възраст (или 10 година стар за младши леко Diver сертифициране)

Превод

Bulgarian Czech English French German Portuguese Russian Spanish