foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Get Adobe Flash player

Divemaster

PADI Divemaster

Завършвайки курс Divemaster, вие ставате професионален член на асоциацията PADI: способен да отговаря за тренинга на водолази, асистира на инструктор, качествено работи като организатор и гид на водолазни групи.

Със сертификат divemaster вие можете да равотите във всяка точка на света показвайки професионално ниво, перфектна професионална и теоретична подготовка и етика.

В избрания от вас дайв център във всяко едно световно море или океан.

PADI Rescue Diver

PADI Rescue Diver

Решавайки да продължите напред във своята квалификация, достигаме до това да бъдете до толкова подготвен и опитен водолаз за да можете да преценявате рискови ситуаций да оказвате помощ на бедстващи водолази, като водолаз-спасител и адекватно да окажете първа помощ и да организирате транспорт на пострадалия.
Това е вашето ниво което е абсолютно необходимо за повишаване на квалификацията ви до професионалист (Divemaster).

under construction

Водолазен Център Посейдон - Страницата е в процес на разработка

PADI Advanced Open Water Diver

PADI Advanced Open Water Diver

Повишавайки своята квалификация на advanced (може и веднага след основния курс) ви прави по опитни и квалифицирани водолази.
Необходими са 3 дни (5 гмуркания), имате възможност да избирате от широка скала предложения.
Задължителни са:Дълбочинно гмуркане (до 30 метра) и гмуркане навигация-компас.
Препоръчваме ви: майсторско балансиране, нощно гмуркане (богат подморски живот), гмуркане до потънал кораб, гмуркане с подводен скутер и още много. Избора е ваш!
По време на курса получавате специализиран учебник за вашата теоретична подготовка, за практическата ви подготовка, екипировка и безопастност се грижиме ние.

Сертификатът Advanced Open Water Diver ви носи повече респект и уважение, както и отпадане на дълбочинни лимити (18 метра за OWD.) от всяка една водолазна база в света.

padi scuba diver 

 PADI Scuba Diver

Относно курса:

Имате малко време но искате да изкарате водолазен сертификат? Този курс е точно за вас, защото изисква по-малко време от PADI Open Water Diver курса покривайки само 3 от 5-те секции на лекции в основния курc, както и първите 3 от 5 лекции в басейн, както и първите 2 от 4-те гмуркания в открита вода. Резултата от курса е по-ограничени възможности за гмуркане, но ако за в бъдеще очаквате да се гмуркате в компанията на водолазен иструктор, и нямате достатъчно време да се посветите на гмуркането това е добро начало от което да започнете.
Този сертификат ви дава водолазен опит и е добра загрявка за Open Water Diver курса, ако това е вашата крайна цел PADI Scuba Divers са квалифицирани да:

  • гмуркания под прекия контрол на PADI Divemaster, помощник инструктор или Инструктор на максимална дълбочина до 12 метра / 40 фута
  • получава право за зареждане на водолазни бутилки в водолазните центрове да наема или копува леко водолазно оборудване и участие в други водолазни дейности, при условие, че те имат необходимия контрол
  • продължат своето обучение с PADI Open Water Diver курс, както и курс по избор на оборудване.

 

Забавната част:

The Scuba Diver курса отваря вратите към подводния свят на всеки, който мисли че курса ще отнеме тръвре много време или ще бъде много труден. - може да си повишите квалидикацията към Open Water Diver когато пожелаете! По-малкото време което ще отделите за курса ще ви позволи по-лесно да преминете към PADI Open Water Diver курс когато разполагате с повече време или искате повече от гмуркането.

Какво ще научите след преминаването на курса:

Всичките основни теоритични леко водолазни знания, тренинг в басейн, който ще използвате отново по време на PADI Open Water Diver курса, насладата от докосването до подводния свят, което ще ви накара да продъжите с гмурканията при всеки удобен случай.

Курса обхваща материал и практически умения по следните теми:

 

  • Умения за регулиране на плавателността и дишане под вода.
  • Да останеш топъл подводата, оптимизиране вашите умения, плуване и техники за гмуркане с друг водолаз(buddy).
  • Живота под водата - какви животни могат да се срещтнат, опасности - отровни риби, змии и др.
  • Предпазване от възможните проблеми под водата.
  • Въведение в гмуркането от лодка.

 

Водолазно оборудване което ще използвате

Вие ще използвате всички основни леко водолазни оборудвания. Добра идея е да инвестирате в собствена маска, шнорхел и плавници, тъй като това лично оборудване е много важно да съответства на вашия размер и предпочитания в дизайн и марка. Ако незнаете точно от какво се нубдаете след курса ще имате добра представа затова. А водолазен център "Poseidon" разполага с всички размери и плавници и маски.

Учебни материали от които се нуждаете

Всички учебни материали ще ви бъдат предоставени повреме на курса в водолазен център "Poseidon". Всеки курсист получава учебник и DVD с видео уроци, които допълват уроците провеждани в центъра.

Изисквания за да запишете курса:

Tрябва да сте навършили 15 години или ни на възраст (или 10 година стар за младши леко Diver сертифициране)

Превод

Bulgarian Czech English French German Portuguese Russian Spanish