foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Get Adobe Flash player
open water diver

Open Water Diver

Кърсът PADI Open Water Diver course е най-популярния курс в света. Милиони хора са го преминали поради възможността която той дава - запознаване с подводния свят.

Какво ще научите

Курсът се състои от три основни части:
  • лекции които да ви обяснят основните принципи на леководолазния спорт.
  • изучаване на основните водолазни умения
  • гмуркания в открити води за подобряване на уменията под вода
В този курс се научават всички основи и стандарти за безопасно провеждане на леководолазния спорт. След завършването на този курс вие сте сертифициран водолаз. Получавате сертификационна карта която не е ограничена във времето и важи в цял свят!

Изисквания за да запишете курса:

Трябва да бъдете поне на 10 години. Обучението с матеряли от интернет изисква обучавания да е навършил поне 13 години според международните закони за интернет.

Забавната част:

Забавната част на курса е да се запознаете с това колко невероятно е гмуркането. Когато дишате под вода за първи път (нещо, което никога не ще забравя) и научаването на това какво трябва да знаеш за да станеш сертифициран водолаз. По време на курса, ще се гмуркане поне 5 пъти в басейн и четири в открити води под контрола на вашия PADI инструктор. Обикновенно през активния сезон, водолазен центрър "Посейдон" тренира своите ученици само в открити води.

Водолазно оборудване което ще използвате

Вие ще използвате всички основни леко водолазни оборудвания. Добра идея е да инвестирате в собствена маска, шнорхел и плавници, тъй като това лично оборудване е много важно да съответства на вашия размер и предпочитания в дизайн и марка. Ако незнаете точно от какво се нубдаете след курса ще имате добра представа затова. А водолазен център "Poseidon" разполага с всички размери и плавници и маски.

Учебни материали от които се нуждаете

Всички учебни материали ще ви бъдат предоставени повреме на курса в водолазен център "Poseidon". Всеки курсист получава учебник и DVD с видео уроци, които допълват уроците провеждани в центъра.

Ето и видео от обучението на басейн в Велико Търново.

Превод

Bulgarian Czech English French German Portuguese Russian Spanish